La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_5883.jpg

ARS VIVA és un projecte de mostra artística i activitats paral·leles, desenvolupada per  l’equip O_Lumen_BCN. Vol promoure l’encontre, el diàleg i la interpel·lació per mitjà d’obres d’art contemporani a esglésies. Vol contribuir a educar la sensibilitat a partir de llenguatges artístics contemporanis tot vinculant-los al sentit de l’ésser humà, a les preguntes sobre el seu futur i a la seva profunda dimensió espiritual cristiana. La seu és a la parròquia Sant Pere de les Puel·les de Barcelona.

ARS VIVA es un proyecto de muestra artística i actividades paralelas, desarrollado por el equipo O_Lumen_BCN. Quiere promover el encuentro, eldiálogo y la interpelación por medio de obras de arte contemporáneo en iglesias. Quiere contribuir a educar la sensibilidad a partir de lenguajes artísticos contemporáneosvinculándolos con el sentido del ser humano, las preguntas sobre su futuro y su profunda dimensión espiritual cristiana. Su sede es la parroquia Sant Pere de les Puel·les en Barcelona.

ARS VIVA is an art exhibition project by O_Lumen_BCN. Its aim is to promote encounter and dialogue and to stimulate reflection through contemporary artworks exhibited in churches. Through the use of contemporary artistic languages, it wants to raise awareness and ask questions about the meaning of the human person, his future and his profound Christian spiritual dimension. It´s located at the parish of Sant Pere de les Puel·les in the Old City of Barcelona.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_5866-1.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s